Meny
Meny

Blyth GU10 vegglampe for fast montering

5W
2486,-
Inkl mva.
Blyth GU10 vegglampe for fast montering is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 17294/01-H
Produktbeskrivelse
Blyth vegglampe er perfekt som leselampe ved siden av sengen. Den praktiske platen gir deg mulighet til å sette fra deg en bok eller mobilen eller en vakker plante. Lampen kan rotere opptil 360 grader og tilte. Blyth setter dermed elegant hver interiørdetalj i søkelyset. Blyth kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære.

Velg farge på lampen for leveringstid.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Bredde: 15 cm
Fremspring: 15 cm
Høyde veggfeste: 6 cm
Lengde lampehode: 10 cm
Diameter lampehode: 6 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 1,5 kilo
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.