Meny
Meny

Bloom takpendel, diameter 16 cm, 3 meter ledning

40W
491,-
Inkl mva.
Bloom takpendel, diameter 16 cm, 3 meter ledning is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 78163030
Vi har flere modeller i Bloom-serien. Her finner du Bloom fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Flott glasspendel fra Nordlux. Lampen leveres med to pyntedeksler, slik at du kan velge om du ønsker å benytte deksel i børstet stål eller med kobberlegering .

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.

Mål: Høyde skjerm: 20,5 cm
Diameter skjerm: 16 cm
Lengde ledning (max): 300 cm
Materiale: Glass / Kobberlegering / Børstet stål
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Bjørn og Balle

Bjørn + Balle

Designduoen Bjørn + Balle består av designerne Christian Bjørn og Rune Balle. De har de siste årene gått sammen for å designe ulike produkter, som kombinerer det minimalistiske skandinaviske designet med en sans for dagens trender. Materialer og detaljer heves til et nivå som gir produktene en sterk identitet.

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: