Meny
Meny

Birla downlight, 6W dimbar LED, IP44 3000K 600lm, 120° Diameter 9,5 cm

6W
209,-
Inkl mva.
Birla downlight, 6W dimbar LED, IP44 3000K 600lm, 120° Diameter 9,5 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 7 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 84950001
Produktbeskrivelse
Birla downlight leveres inklusive driver og kan monteres direkte i isolasjon. Lampen kan benyttes både inne og ute. Birla har varmhvitt lys på 3000 Kelvin og kan dimmes med ekstern dimmer.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Diameter: 9,5 cm
Hulldiameter: 7 cm
Dybde: 6 cm
Lengde ledning: 20 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 600 Lumen / 258 Candela
Forventet levetid: 30 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Ja
Lysspredning: 120°
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: