Meny
Meny

Beluga Royal takpendel, dimbar 17W LED, diameter 30 cm

17W
8143,-
Inkl mva.
Beluga Royal takpendel, dimbar 17W LED, diameter 30 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BronseBronse
GullGull
TitaniumTitanium

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 D57A5312-H
Vi har flere modeller i Beluga-serien. Her finner du Beluga fra Fabbian by Lampefeber
Produktbeskrivelse
Beluga Royal takpendel, er med metallisk glasskuppel og takfeste i sort forniklet metall. Beluga Royal pendel er både elegant og luksuriøs, takket være de spesielle fargene i glasset. Det metalliske glassets finish, sammen med lyset, skaper lekre refleksjoner. Leveres med integrert LED. Velg farge på lampen for leveringstid.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.
Mål: Diameter: 30 cm
Høyde kuppel: 28 cm
Høyde kuppel med feste: 40,5 cm
Lengde ledning (max): 200 cm
Diameter takfeste: 12,3 cm
Høyde takfeste: 2,2 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 1850 Lumen
Kan dimmes? Ja
Lysspredning: 120°
Produsent
Fabbian

Fabbian ble etablert i 1961 som et selskap for belysning av private hjem og større prosjekter.
Dette sammen med en tradisjon for kvalitet har alltid vært pådriver for produktene, og selskapet har gradvis opparbeidet seg internasjonale dimensjoner og anerkjennelse.

Se alle lamper vi fører fra Fabbian

Designer

Marc Sadler

Marc Sadler

Marc Sadler er fransk statsborger, født i Østerrike,  og bor for tiden i Milan.

Eksperimentering med plast har ofte vært en av nøkkelfaktorene i aktivitetene hans. Han viste allerede en sterk nysgjerrighet for valg av materialet for sin avhandling på ENSAD i Paris. Ved begynnelsen av syttitallet, perfeksjonerte han den første ski-støvelen i Thermo-plastmateriale som var helt resirkulerbar, som senere ble kommersialisert av det italienske firmaet Caber (senere kjent som Lotto). Han fikk raskt ansvar hele samlinger og starter et langt og fruktbart samarbeid som førte til patentering av ski-støvelen med et symmetriske skall, som i mange år var den mest solgte ski-støvel i verden.

Hans design er belønnet med Compasso d'Oro ADI (Industrial Design Association) for lampene Drop (Flos, 1994), Tite og Mite (Foscarini, 2001) og bokhyllen Big (Caimi Brevetti, 2008). Hans arbeid har vunnet mange internasjonale designpriser gjennom årene. Hans ryggbeskytter for motorsyklister er designet for Dainese og er nå plassert i den faste samlingen design ved MOMA i New York og lampen Mite (Foscarini) er en del av designsamlingen av Beaubourg i Paris.