Meny
Meny

Beluga takpendel

50W
Pris fra: 2295,-
Inkl mva.
Beluga takpendel is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BlåBlå
BrunBrun
GrønnGrønn
GulGul
KlarKlar
RødRød

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 D57A1100-H
Vi har flere modeller i Beluga-serien. Her finner du Beluga fra Fabbian by Lampefeber
Produktbeskrivelse
Lampeserie i presset krystall med armatur i krom. Velg farger på krystallglasset.

Dreibar og kippbart lampehode. Opphenget kan enkelt avkortes til ønsket lengde (max 115 cm). Velegnet som pendel over kjøkkenbenk eller spisebordet. Også godt egnet som et alternativ til downlight i rom hvor det er spesielt høyt under taket.For fast montering, leveres uten ledning og bryter. Kan dimmes med ekstern dimmer.
Mål: Diameter skjerm: 9 cm
Største bredde på skjerm (inkl feste): 11,4 cm
Diameter takfeste: 7,5 cm
Lengde: 20 - 115 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Krystall/Krom
Tilleggsinformasjon
Produsent
Fabbian

Fabbian ble etablert i 1961 som et selskap for belysning av private hjem og større prosjekter.
Dette sammen med en tradisjon for kvalitet har alltid vært pådriver for produktene, og selskapet har gradvis opparbeidet seg internasjonale dimensjoner og anerkjennelse.

Se alle lamper vi fører fra Fabbian

Designer

Marc Sadler

Marc Sadler

Marc Sadler er fransk statsborger, født i Østerrike,  og bor for tiden i Milan.

Eksperimentering med plast har ofte vært en av nøkkelfaktorene i aktivitetene hans. Han viste allerede en sterk nysgjerrighet for valg av materialet for sin avhandling på ENSAD i Paris. Ved begynnelsen av syttitallet, perfeksjonerte han den første ski-støvelen i Thermo-plastmateriale som var helt resirkulerbar, som senere ble kommersialisert av det italienske firmaet Caber (senere kjent som Lotto). Han fikk raskt ansvar hele samlinger og starter et langt og fruktbart samarbeid som førte til patentering av ski-støvelen med et symmetriske skall, som i mange år var den mest solgte ski-støvel i verden.

Hans design er belønnet med Compasso d'Oro ADI (Industrial Design Association) for lampene Drop (Flos, 1994), Tite og Mite (Foscarini, 2001) og bokhyllen Big (Caimi Brevetti, 2008). Hans arbeid har vunnet mange internasjonale designpriser gjennom årene. Hans ryggbeskytter for motorsyklister er designet for Dainese og er nå plassert i den faste samlingen design ved MOMA i New York og lampen Mite (Foscarini) er en del av designsamlingen av Beaubourg i Paris.