Meny
Meny

Beluga trio taklampe, Opalhvitt glass

48W
X3
6718,-
Inkl mva.
Beluga trio taklampe, Opalhvitt glass is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E50 D57G3101
Vi har flere modeller i Beluga-serien. Her finner du Beluga fra Fabbian by Lampefeber
Produktbeskrivelse
Beluga trio er en meget stilren taklampe, som kan brukes adskillige steder i hjemmet, også som vegglampe. Lampen har 3 opalhvite glass og en vakker armatur i polert krom. Lampehodene kan roteres og vippes, noe som gjør belysningen enkel å justere slik at lampen passer godt på kjøkkenet, stuen og kontoret.

For fast montering, leveres uten ledning og bryter. Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Høyde: 11,3 cm
Bredde: 9 cm
Lengde: 42 cm
Diameter skjerm: 9 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Materiale: Glass / Metall
Tilleggsinformasjon
Produsent
Fabbian

Fabbian ble etablert i 1961 som et selskap for belysning av private hjem og større prosjekter.
Dette sammen med en tradisjon for kvalitet har alltid vært pådriver for produktene, og selskapet har gradvis opparbeidet seg internasjonale dimensjoner og anerkjennelse.

Se alle lamper vi fører fra Fabbian

Designer

Marc Sadler

Marc Sadler

Marc Sadler er fransk statsborger, født i Østerrike,  og bor for tiden i Milan.

Eksperimentering med plast har ofte vært en av nøkkelfaktorene i aktivitetene hans. Han viste allerede en sterk nysgjerrighet for valg av materialet for sin avhandling på ENSAD i Paris. Ved begynnelsen av syttitallet, perfeksjonerte han den første ski-støvelen i Thermo-plastmateriale som var helt resirkulerbar, som senere ble kommersialisert av det italienske firmaet Caber (senere kjent som Lotto). Han fikk raskt ansvar hele samlinger og starter et langt og fruktbart samarbeid som førte til patentering av ski-støvelen med et symmetriske skall, som i mange år var den mest solgte ski-støvel i verden.

Hans design er belønnet med Compasso d'Oro ADI (Industrial Design Association) for lampene Drop (Flos, 1994), Tite og Mite (Foscarini, 2001) og bokhyllen Big (Caimi Brevetti, 2008). Hans arbeid har vunnet mange internasjonale designpriser gjennom årene. Hans ryggbeskytter for motorsyklister er designet for Dainese og er nå plassert i den faste samlingen design ved MOMA i New York og lampen Mite (Foscarini) er en del av designsamlingen av Beaubourg i Paris.