Meny
Meny

Baskett 4 pendelskinne, lengde 107 cm, Sort

60W
X4
2190,-
Inkl mva.
Baskett 4 pendelskinne, lengde 107 cm, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 45459/04/30
Produktbeskrivelse
Baskett pendelskinne kan høydejusteres ved montering og passer perfekt over spisebordet. Lampen er best egnet sammen med dekorative pærer. Baskett kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer.

Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 107 cm
Diameter skjerm: 23 cm
Lengde fra tak: 35 - 170 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 2,5 kg
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.