Meny
Meny

Balloon vegglampe for barnerommet, høyde 28 cm, Hvit

40W
677,-
Inkl mva.
Balloon vegglampe for barnerommet, høyde 28 cm, Hvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 13217/01/31
Produktbeskrivelse
Balloon er en leken vegglampe i keramikk. Lampen er ideell til barnerommet. La sønnen eller datteren din drømme med denne koselige ballonglampen. Installasjonen er enkel. Bare fest den til veggen og sett ledningen i stikkontakten. Barnet kan enkelt betjene lampen med bryteren som sitter på ledningen.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 28 cm
Bredde: 20 cm
Fremspring: 13 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 1 kilo
Materiale: Keramikk
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.