Meny
Meny

Avenue 6 spotskinne, lengde 119 cm, Børstet stål

10W
X6
1288,-
Inkl mva.
Avenue 6 spotskinne, lengde 119 cm, Børstet stål is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 47490032
Vi har flere modeller i Avenue-serien. Her finner du Avenue fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Avenue 6 spotskinne har justerbare armer og kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer.

Lampen leveres med 3W LED-pærer som ikke kan dimmes.
Mål: Lengde: 119 cm
Høyde: 13 cm
Diameter takfeste: 9 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Børstet stål
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.