Meny
Meny

Avenue 2 spotskinne, lengde 39 cm, Børstet stål (restlager)

10W
X2
299,-
Inkl mva.
Avenue 2 spotskinne, lengde 39 cm, Børstet stål (restlager) is available for purchase in increments of 1

Levering: 1 stykk omgående

Varekode: E10 73561132
Vi har flere modeller i Avenue-serien. Her finner du Avenue fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Dobbelt vegglampe/taklampe. Kan monteres med utenpåliggende ledning. For fast montering, leveres uten ledning og bryter. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer.

Lampen leveres med 3W LED-pærer som ikke kan dimmes.
Ledning Uten ledning, mulighet for utenpåliggende ledning
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Lengde: 38,5 cm
Høyde: 12 cm
Diameter takfeste: 9 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Børstet stål
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.