Meny
Meny

Artego Round vegglampe LED, diameter 15 cm, Sort

8W
517,-
Inkl mva.
Artego Round vegglampe LED, diameter 15 cm, Sort is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Nordlux 10 August 2020. Leveringstid inn til oss er inntil 10 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E10 46941003
Vi har flere modeller i Artego-serien. Her finner du Artego fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Artego Round er en fin liten vegglampe med LED-lys for bruk ute. Lampen kan ikke dimmes og leveres med integrert LED. Lampen har mulighet for videreføring av strøm til en annen lampe. 5 års LED garanti.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Diameter: 15 cm
Fremspring: 5 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 82
Lysstyrke: 460 Lumen
Forventet levetid: 20 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Nei
Lysspredning: 120°
Materiale: Aluminium/Plastikk
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.