Meny
Meny

Arki arbeidslampe, Sort

60W
1690,-
Inkl mva.
Arki arbeidslampe, Sort is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Nordlux DFTP 30 Juni 2021. Leveringstid inn til oss er inntil 8 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E10 75145003
Vi har flere modeller i Arki-serien. Her finner du Arki fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Arki arbeidslampe leveres i sort utførelse. Lampen kan monteres på vegg med medfølgdene veggfeste, eller klemmes fast i bordkanten med klemfestet, eller som skrivebordslampe med frittstående fot.

Alle fester og bordplate medfølger, slik at du kan benytte lampen som du ønsker både nå og senere.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde til første ledd: 52 cm
Fremspring / Arm med skjerm: 64 cm
Diameter skjerm: 20 cm
Lengde på ledning: 180 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Materiale: Metall
Annet: Bryter på lampen
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Bønnelycke MDD

Bønnelycke mdd Bønnelycke er drevet av en uovertruffen trang og et ønske om å jobbe konstruktivt og innovativt. Bønnelycke startet sin karriere med design av lamper, møbler og innredning i 1988. Han oppnådde raskt status som en ukonvensjonell arkitekt med humor og fantasi. «Det kunne være morsomt» og «naturligvis kan det la seg gjøre» er uttrykk som blir flittig brukt i hans virksomhet. Bønnelycke MDD er et tverrfaglig designfirma med både nasjonal og internasjonal erfaring. Vi er perfeksjonister med profesjonell nysgjerrighet. Vi tilbyr et bredt spekter av designdisipliner, alt fra arkitektur og innredning, møbel- og produktdesign til kommunikasjonsoppgaver, grafisk design og nettdesign.

Se lamper designet av Bønnelycke mdd