Meny
Meny

Andy bordlampe, høyde 40 cm, Rustfarget (restlager)

15W
460,-
Inkl mva.
Andy bordlampe, høyde 40 cm, Rustfarget (restlager) is available for purchase in increments of 1

Levering: 2 stykk omgående

Varekode: E10 48485009
Vi har flere modeller i Andy-serien. Her finner du Andy fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Andy takpendel er en del av en serie lamper. Flott design og gir et rettet lys med god spredning ned. Lampen leveres med bryter på ledning.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 40 cm
Diameter skjerm: 20 cm
Diameter fot: 15 cm
Lengde ledning: 150 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Annet: Lampen har samme farge på innsiden av skjermen
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.