Meny
Meny

Amine taklampe, diameter 36 cm, 4x5W LED 3000K 4x400lm, Dimbar, Hvit/Krom

5W
X4
2011,-
Inkl mva.
Amine taklampe, diameter 36 cm, 4x5W LED 3000K 4x400lm, Dimbar, Hvit/Krom is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 12 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 26187/20/31
Vi har flere modeller i Amine-serien. Her finner du Amine fra Lucide
Produktbeskrivelse
Dersom du elsker godt design og progressiv belysning er dette lampen du leter etter. Amine kombinerer fire integrerte LED-lyskilder i et fantastisk design. Det behagelige varmhvite lyset distribueres vakkert i rommet takket være den smarte designen. Enten du installerer denne takbelysningen i stuen, kjøkkenet, hallen eller soverommet vil lampen være et flott blikkfang.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.
Mål: Diameter: 36 cm
Høyde: 9 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 4 x 400 Lumen
Forventet levetid: 30 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Ja
Vekt: 2,4 kilo
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.