Meny
Meny

Alton bordlampe, høyde 29 cm, Messingfarget / Opalhvit

15W
681,-
Inkl mva.
Alton bordlampe, høyde 29 cm, Messingfarget / Opalhvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 47645001
Vi har flere modeller i Alton-serien. Her finner du Alton fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Alton bordlampe er en fin liten lampe med bryter på ledning. Alton serien kombinerer messing og glass og skaper en vakker unison mellom det opalhvite glasset og den børstede messingfoten.

Lampen gir et behagelig lys via den opalhvite skjermen. Disse materialene er en flott kombinasjon i en stilig lampe.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 29 cm
Diameter: 20 cm
Lengde ledning: 150 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Materiale: Glass/Metall
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.