Meny
Meny

Alrun takpendel, 3 meter ledning, diameter 26 cm

60W
598,-
Inkl mva.
Alrun takpendel, 3 meter ledning, diameter 26 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

KlarKlar
RavRav
RøykfargetRøykfarget

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 45263000-H
Produktbeskrivelse
Alrun pendel er i glass og metall, og finnes i flere spennende farger. Lampen egner seg både med normale pærer, men kan samtidig bli ekstra spennende ved bruk av globepærer. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer, såfremt dimbar pære benyttes. Lampen passer fint i rom med stor takhøyde, da den har lang ledning på 300 cm.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 26 cm
Høyde: 20 cm
Lengde ledning (max): 300 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Glass / Metall
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.