Meny
Meny

Aladdin ReMix 448 krystallkrone, diameter 38

40W
X4
10250,-
Inkl mva.
Aladdin ReMix 448 krystallkrone, diameter 38 is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 504002405
Vi har flere modeller i Aladdin-serien. Her finner du Aladdin fra Krebs
Produktbeskrivelse
Aladdin-serien er en serie kuleformede krystallkroner i retrostil, inspirert av 50- og 60-tallets lysekronedesign. Denne lampen ble skapt da stammen fra Aladdin-kronen skulle brukes til å lage en ny krystallkrone. Resultatet ble ReMix, som er overstrødd med en kombinasjon av åttekantede og piggformede prismer, heller enn dråpeformede prismer, som på originalen. Lampen har et modernisert klassisk utseende, og går godt overens med de fleste interiørstiler. Prismene bryter lyser og kaster kaskader av regnbuefargede lysrefleksjoner rundt omkring i rommet.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i forgylt messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 38 cm
Høyde: 41 cm
Vekt: 5 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs