Meny
Meny

Adrian vegglampe

25W
414,-
Inkl mva.
Adrian vegglampe is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

Lys gråLys grå
Mørk gråMørk grå

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 48801003-H
Vi har flere modeller i Adrian-serien. Her finner du Adrian fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Adrian vegglampe er en del av en serie lamper fra Nordlux. Lampen er i metall og fungerer fint som leselampe. Lampen har en industrielt uttrykk med vingemuttere på siden. Adrian vegglampe har bryter på leding. Mørk grå lampe har sort/hvit tekstiltrukket ledning og lys grå lampe har sort tekstiltrukket ledning. Velg ønsket farge for leveringstid.

Lyspære medfølger ikke.
Ledning Med ledning og stikk
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 22 cm
Diameter skjerm: 12,5 cm
Diameter veggfeste: 10 cm
Lengde ledning: 150 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: