Meny
Meny

Adrian gulvlampe, høyde 151 cm

25W
598,-
Inkl mva.
Adrian gulvlampe, høyde 151 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

Lys gråLys grå
Mørk gråMørk grå

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 48824003-H
Vi har flere modeller i Adrian-serien. Her finner du Adrian fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Adrian gulvlampe er en del av en serie lamper fra Nordlux. Lampen er i metall og fungerer fint som leselampe. Lampen har en industrielt uttrykk med vingemuttere på siden. Adrian gulvlampe har fotbryter på leding. Tekstiltrukket ledning. Velg ønsket farge for leveringstid.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 151 cm
Diameter skjerm: 12,5 cm
Diameter fot: 23 cm
Lengde ledning: 180 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Avhenger av lyspære
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: