Meny
Meny

Adjustable takpendel, diameter 42 cm, 3 meter ledning

60W
3190,-
Inkl mva.
Adjustable takpendel, diameter 42 cm, 3 meter ledning is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BlåBlå
GråGrå
GulGul
HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E05 750979-H
Vi har flere modeller i Adjustable-serien. Her finner du Adjustable fra Halo Design
Produktbeskrivelse
Rikke Hagen og Andreas Lund har skapt en lampe med et enkelt og ærlig uttrykk. Lampen har justeringsmuligheter som en viktig del av lampens minimalistiske uttrykk. Adjustable er en fleksibel og funksjonell lampe som tilpasser seg de mange forskjellige aktiviteter og arrangementer som finner sted rundt et bord. Den monokrome fargen på skyggen og ledningen konsoliderer sammenhengende uttrykk og bidrar til en rolig atmosfære.

Lampen finnes også i en mindre utgave. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 42 cm
Høyde skjerm: 37 cm
Lengde fra tak (max): 300 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
Halo Design

Halo Design har eksistert siden 1994, og har siden den gang fokusert på å skape flotte danske designlamper til en overkommelig pris. Halo Tech Design benytter materialer av høy kvalitet i produksjonen av sine lamper, og stiller strenge krav til sine leverandører for å opprettholde kvaliteten lampene deres er kjent for.

Designer

Rikke Hagen og Andreas Lund

Rikke Hagen og Andreas Lund

Møbeldesigner Andreas Lund er utdannet fra Den Danske Design Skole (nå Det Kongelige Danske Kunstakademi, School of Design) i 2000.

Designer Rikke Hagen er uteksaminert fra Det Kongelige Danske Academy of Fine Arts, School of Design i 1998, hvor hun også tok en mastergrad i 2013. Hun har mottatt mange priser for design hun har skapt for merker som Normann København, Georg Jensen, Kähler Design, Holmegaard A/S, Designership og Georg Jensen Damask.