Meny
Meny

Aladdin 205b krystallkrone, diameter 38 cm

40W
X4
9900,-
Inkl mva.
Aladdin 205b krystallkrone, diameter 38 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 504002202
Vi har flere modeller i Aladdin-serien. Her finner du Aladdin fra Krebs
Produktbeskrivelse
Aladdin-serien er en serie kuleformede krystallkroner i retrostil, inspirert av 50- og 60-tallets lysekronedesign. Til tross for retrostilen har lampen er tidløst utseende, og vil gå godt overens med de aller fleste interiørstiler.

Lampen er overstrødd med en kombinasjon av åttekantede prismer, eller myntprismer, og dråpeformede prismer, som bryter lyset og kaster kaskader av regnbuefargede lysrefleksjoner rundt i rommet.

Hvert prisme på denne krystallkronen er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysrefleksjonsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i forgylt messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 38 cm
Høyde: 42 cm
Vekt: 6 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs