Meny
Meny

Pompe 105b lysekrone, diameter 54 cm, Ibenholt

40W
X3
19995,-
Inkl mva.
Pompe 105b lysekrone, diameter 54 cm, Ibenholt is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 405804308
Vi har flere modeller i Pompe-serien. Her finner du Pompe fra Krebs
Produktbeskrivelse
Pompe-serien er en serie lysekroner i barokkstil, kjennetegnet ved det overdådige designet.

Lampen er dekorert med løv- og rosettformede prismer, samt bunnkule og et spydformet prisme som bryter lyset flere ganger og gir en kaskade av regnbuefargede lysrefleksjoner rundt omkring i rommet. Denne kombinasjonen av prismer skaper et luftigere og mer romantisk uttrykk enn hva kombinasjonen av for eksempel åttekantede og dråpeformede prismer gjør.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Lysekronen er også utstyrt med holdere til stearinlys, som forsterker det klassiske uttrykket.

Utførelse i ibenholtoksidert messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 54 cm
Høyde: 61 cm
Vekt: 11 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs