Meny
Meny

Aimée 490 taklampe, diameter 120 cm

40W
X12
104200,-
Inkl mva.
Aimée 490 taklampe, diameter 120 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 112001502
Vi har flere modeller i Aimée-serien. Her finner du Aimée fra Krebs
Produktbeskrivelse
Stor, elegant prismelampe fra svenske Krebs. Lampen har et rent, enkelt og tidløst design som går godt sammen med de aller fleste interiørstiler.

Lampen er overstrødd med mangefasetterte, dråpeformede prismer, som bryter lyset flere ganger og kaster en kaskade av regnbuefargede lysrefleksjoner rundt i rommet.

Hvert prisme på denne krystallkronen er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysrefleksjonsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i forniklet messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Diameter: 120 cm
Høyde: 78 cm
Vekt: 58 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs