Vi hjelper deg

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00

TLF: 67 21 79 50

Voss vegglampe G12

Voss vegglampe G12

Mål og tekniske spesifikasjoner

Mål:
Høyde: 18 cm
Bredde: 16 cm
Dybde: 27 cm

Materiale:
Aluminiumsfarget / Glass

Kjøpsinformasjon

* Påkrevde felt

4707,-

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Produktbeskrivelse

Moderne fasadebelysning i lakkert aluminium. Velg lysåpning (fast) og farge på lampen. Leveres i fargene aluminium og grafitt. Hvit kan spesialbestilles.

Velg lysåpning på lampen. Lampene i miljøbildene har lysåpning B.

Du må også velge modell for 35W eller 70W metallhalogen. Disse pærene har lang levetid og høyt lysutbytte (ca 3-4 x vanlig halogen pr watt). Lyspære medfølger ikke, og må kjøpes i tillegg. Voss vegglampe G12
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Norlys

Norlys leverer lamper med høy kvalitet. De utvikler stadig nye modeller, samtidig som de har stabilitet på modellene de har i dag. Det gjør det enkelt å kjøpe de samme lampene du kjøpte i dag, også i fremtiden.
Norlys har som målsetting å kunne dekke de fleste behov for utebelysning, samt områder innen prosjektbasert belysning. Norlys AS ble etablert i 1991, og har i dag datterselskaper i Sverige, Frankrike, Polen, Italia, og distributører i mange europeiske land. Nesten all produksjon skjer ved selskapets egen 12000m² store fabrikk, hvor det er ansatt 230 personer. Der foregår alt fra stansing og metallbearbeiding, fosforisering, galvanisering og lakkering til montasje og forsendelse.
Les mer om Norlys